Kahvila Donnerin tiskin takana ja keittiössä hääräävät omistajat; Marjut, Emilia & Jari.

Olemme pitkän linjan ravintola-alan osaajia, työkilometrejä ja vuosia on kertynyt 1990-luvulta asti; Suomen Lapista keski-Eurooppaan saakka. Koulujakin on käyty, mm. ravintolakokin-, restonomin- ja viinimestarintutkinnot. Jarin spesialiteettina viisitoista vuotta Ranskassa sadonkorjuussa Chateau Carsinin viinitilalla.

Perusfilosofiamme ruoan valmistukseen on hyvin yksinkertainen; itse tehtyä, tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, selkeää ja maukasta ruokaa. Raaka-aineilla turha kikkailu jätetään suosiolla muille mutta ennakkoluulottomasti tartumme härkää sarvista tilanteen vaatiessa ja ajanhermolla eläen.

Toivomme työmme hedelmät välittyvän asiakkaillemme ja ennen kaikkea maistuvan- rakkaudesta hyvään ruokaan ja viiniin!

Emilia

Siviilissä minut pitää kiireisenä neljä lasta, mies, neljä koiraa ja puutarha. Vapailla suuntaan perheen kera mökille rentoutumaan. Saksalainen elämäntyyli ja kulttuuri tuli tutuksi aviomieheni myötä ja se vei myös minut mukanani. Anoppilassa on opittu mm. taidot makkaran tekoon. Käsissäni syntyykin suussa sulavat piirakat ja leivonnaiset sekä mainetta niittäneet täytekakut.

Marjut

Vapaa-ajalla viihdyn salitreenin pyörteissä ja kotioloissa vietän aikaani laadukkaiden kirjojen sekä musiikin parissa. On yksi asia josta en saa koskaan tarpeekseni, hyvä ruoka ja viini, niinpä kulinaariset kokeilut kuuluvat jokapäiväiseen elämään. Rakkaus ranskaan alkoi 1990-luvun lopulla työkomennuksen myötä Honfleuriin ja Pariisiin. 2006 tapasin nykyisen aviomieheni Bordeaux´ssa viinitilalla jonne suuntaan joka syksy sadonkorjuuseen. Keittiössä ruoanvalmistuksessani maistuu niin klassinen kuin räiskyvämpi tyyli sulassa sovussa.

Jari

Uusin tulokas Kahvila Donnerin tiimiin. Erikoisosaamisena viinitastingit ja juomat ylipäätään. Jari miksaa aamun mehut ja smoothiet aina aurinkoisella tatsilla! Siinäpä hyvä päivän aloitus 🙂 Vitamiinien ja ilon kautta!

Hyvinkään Viiniklubi

Kahvila Donnerin tiloissa kokoontuu viiniklubi.

Klubi kerää yhteen viineistä kiinnostuneita ihmisiä ja järjestää ohjelmaa, johon kuuluvat mm. erilaiset vierailijat, taistingit, illalliset sekä muut aiheeseen liittyvät aktiviteetit. Sinun ei tarvitse olla kokenut harrastaja, vaan puhdas kiinnostus riittää.

Liittyäksesi voit ottaa yhteyttä joko sähköpostitse jari@vapaussivusto.fi tai liittyä Facebook-ryhmään Hyvinkään Viiniklubi.

  • ei jäsenmaksuja
  • ei sitoumuksia
  • vapaus päättää mihin haluat ottaa osaa ja milloin
  • tapahtumia järjestetään kevään ja syksyn aikana yhteensä noin 4 kertaa

Tarkemmat tiedot klubin toiminnasta ja tulevista tapahtumista löydät viiniklubin Facebook-ryhmästä.

Tervetuloa viihtymään.