Juhlitaanko yhdessä? …

 

Onko juhlat tiedossa? Juhlapaikka ja palveluntuottaja hakusessa?

Ei hätää, olet juuri oikealla sivustolla!

Yhteistyö meidän kanssa on helppoa: käymme yhdessä läpi juhlien ”vinkki-listan” siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon juhlia suunnitellessa ja juhlamenun valitsemisessa.

Annamme teille herkullisia ja terveellisiä menuvaihtoehtoja, joiden avulla tapahtumasi suunnittelu on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Vuosien varrella klassikot ovat tulleet tutuiksi ja tutkimme myös innolla uusia makuja, trendejä. Menumme on sekoitus uutta ja vanhaa, perinteistä ja modernia. Maku on tärkein osa ruokaa mutta panostamme aina myös ruuan ulkonäköön ja esillepanoon. Seuraamme aina sesonkia, sillä kausiajattelu on meille tärkeää.

Hinnasta riippumatta valmistamme menukokonaisuuksia, jotka ylittävät odotukset kaikin tavoin, aina ajoissa ja budjetin rajoissa!

Juhlapaikkana suosittelemme ”naapuristamme”  Hyvinkään Kaupungintalon aulatilaa tai kahvilamme tiloja jossa myös A-oikeudet.

Tilaan soveltuvat tapahtumat ovat: kokoukset, seminaarit, luennot, iltajuhlat ja konsertit(viikonloppuisin mahdollisuus myös päivä käyttöön).

Kivenheiton päästä löytyvät myös Villatehtaan Rulla-kabinetti sekä Studio Donner.

Uudet menut päivitetään sivustolle lähiaikoina. Ota yhteyttä ja kysy lisää pitopalvelustamme!